tirsdag 15. mars 2016

TWEED

Jeg har hatt noe traurige dager før jeg endelig fant ei oppskrift jeg har lyst å prøve meg på. Jeg synes det er helt forferdelig å ikke ha et strikketøy som skriiiiker etter å bli strikket. Nå som jeg har kjøpeforbud på garn så er det veldig vanskelig….for nå må jeg velge mønster etter hvilket garn jeg har…….ikke etter hvilket jeg har lyst å kjøpe….hihihi

TWEED 
er en garnsort jeg ikke har prøvd tidligere. Kjøpte 4 nøster med
for ett par år siden……har helt glemt hva jeg egentlig hadde tenkt å bruke det til.
Hadde bare 400 gr men til gjengjeld er det 380 meter på nøstet……det vil jo rekke til en genser…
Vel, til slutt fant jeg ei oppskrift ….
Og den er morsom å strikke. Litt rart å strikke med tweed garn, men jeg liker å prøve nye ting.
Tror dette vil bli en deilig vårgenser :-)
Ha en aldeles fortreffelig kveld.

3 kommentarer:

 1. Heisan
  Har det på samme måten. Vanskelig med garn fra lageret, der man må velge prosjekt utifra hvilket garn man har. Lett/vanskelig når man jobber i en garnbutikk hi hi....
  Genseren din blir nok deilig å ha på fremover. Og kanskje i bruk til sommeren også? Hvem vet hvilket vær vi får i år. Jeg brukte en tykk strikkejakke i hele fjord sommer.
  Ha en riktig god helg.

  SvarSlett
 2. Hei, veldig grei modell å strikke dette, blir sikkert super til voksen. Jeg er litt spent på om Tweeedy klør, for har strikket til barn..men det bel mykere etter vask ihvertfall:)
  Snart april, kos dæ:)

  SvarSlett
 3. Veldig fint garnet. Den blir en fin genser, for meg at jeg ville strikke armene lenge. Ser super ut med hvitt strippene. Ha masse glede med strikke.
  Klem fra Viola og god helg. PS: vi fikk snø i morges

  SvarSlett